PSŽ VEĆ POČEO DA SE RAZBACUJE: U Pariz stiže urugvajski reprezentativac, cena prava sitnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 11:57

PSŽ VEĆ POČEO DA SE RAZBACUJE: U Pariz stiže urugvajski reprezentativac, cena prava sitnica

Tek su mu 22. godine...

Fudbaler Sportinga i urugvajski reprezentativac Manuel Ugarte mogao bi da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu, prenose portugalski ui francuski mediji.

Ugarte (22) igra na poziciji veznog fudbalera, a u Sporting je stigao 2021. godine iz portugalske ekipe Famalikao za 10,5 miliona evra.

Paris est disposé à débourser une coquette somme pour Manuel Ugarte, milieu de terrain uruguayen de 22 ans https://t.co/ExQnTvwP5s pic.twitter.com/L5fXtiGUPG
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Eurosport France (@Eurosport_FR) May 25, 2023

Urugvajski fudbaler ima ugovor sa klubom iz Lisabona do 30. juna 2026. godine. Portugalski mediji navode da PSŽ želi da aktivira otkupnu klauzulu u ugovoru fudbalera Lisabona, koja iznosi 60 miliona evra.

Ugarte je ove sezone za Sporting odigrao 46 mečeva, dok je za reprezentaciju Urugvaja nastupio na osam utakmica.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PSŽ dovodi vezistu za 60 miliona evra

Izvor: B92, 25.Maj.2023

Fudbaler Sportinga i urugvajski reprezentativac Manuel Ugarte mogao bi da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu...Ugarte (22) igra na poziciji veznog fudbalera, a u Sporting je stigao 2021. godine iz portugalske ekipe Famalikao za 10,5 miliona evra...Urugvajski fudbaler ima ugovor sa klubom iz Lisabona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.