PSŽ: Blan novi trener

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ: Blan novi trener

Nekadašnji kapiten reprezentacije Francuske Loran Blan imenovan je za novog trenera Pari Sen Žermena, potvrdio je danas pariški klub.
(FOTO: mirror.co.uk)
Blan, koji je kao igrač predvodio nacionalni tim do titula prvaka sveta 1998. i Evrope 2000. godine, potpisao je dvogodišnji ugovor i na „Parku prinčeva” nasledio Italijana Karla Anćelotija, koji odlazi u Real Madrid.
On je kao igrač nosio dres Monpeljea, Napolija, Sent Etjena, Oksera, Barselone, Marseja, Intera i Mančster Junajteda, a kao trener radio je u Bordou, a bio je i selektor Francuske.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Blan još nije trener PSŽ"

Izvor: B92, 22.Jun.2013, 12:29

Menadžer Lorana Blana demantovao je da je već postignut dogovor sa Pari Sen Žermenom o tome da bivši selektor Francuske preuzme taj klub...Pariski kluib je u petak saopštio da je Blan dogovorio prelazak na klupu Pari Sen Žermena na period od dve godine...Blanov menadžer Žan Pjer Bern je, međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.