PRVO OGLAŠAVANJE Filipa Cara iz Francuske! Nakon SVAĐE NA AERODROMU, OVO ga je sačekalo u Parizu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 12:07

PRVO OGLAŠAVANJE Filipa Cara iz Francuske! Nakon SVAĐE NA AERODROMU, OVO ga je sačekalo u Parizu!

Bivši zadrugari pobegli od očiju javnosti!

Aleksandra Nikolić provela je skoro mesec dana u Crikvenici kod svog verenika Filipa Cara, a sada su dobili mogućnost da daju sebi oduška i otputuju u romantični Pariz.

Iako mnogi sumnjaju u njihovu ljubav, ovaj emotivni par nastavlja po svom, a na Instagramu se pojavila i fotografija sa aerodroma.

Oni su juče uhvaćeni na aerodromu u Beogradu, a svi su primetili da Car sve vreme nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gunđa i negoduje, a danas su se oglasili iz francuske prestonice i pokazali kako uživaju.

Sinoć je ih sačekalo kišovito vreme i taksijem su otišli do hotela, a danas su pokazali kako uživaju u doručku.

Kada su sleteli u grad ljubavi bila je noć a Filip je sa pratiocima podelio i prve trenutke iz Pariza. Sačekalo ih je kišovito vreme i vožnja taksijem. Iako su sve to stresne situacije, čini se da ih nije omelo u daljem uživanju.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip upoznali su se prilkom njihovog prvog učestvovanja u rijalitiju Zadruga i jedno drugom su bili prvi partneri u ovom formatu. Nešto kasnije su se rastali i upustili u romanse sa drugim ljudima, dok su u šestoj sezoni shvatili da je vreme da se skrase zajedno. Na samom kraju emitovanja, Car je zaprosio Nikolićevu a od tada su gotovo nerazdvojni.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.