PROCURILA ISTINA! Piksijeva ćerka otkrila nepoznate detalje o Anastasijinom dečku!

Izvor: Svet, 14.Sep.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILA ISTINA! Piksijeva ćerka otkrila nepoznate detalje o Anastasijinom dečku!

Anja Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija živi u Parizu i nedavno se udala za proslavljenog automobilistu Iga Valentea, a sada je iznenada otkrila da je živela sa Đorđem Kuljićem, koji je je javanosti poznat kao dečko Anastasije Ražnatović.
Piksijeve ćerke, Anja i Andrea bile su gošće na Kuljićevom 30. rođendanu koji je nedavno proslavio.
 







View this post on Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />













 
hated him when I met him, then we were roommates in New York, he stole all my girlfriends lol, wanted him as a bridesmaid but that would have been weird. Nearly 15 years have gone by and I don’t know why we haven’t adopted him yet. Love you to the moon and back @djordjekuljic happy 30th!
A post shared by Anja Valente (@anja) on Sep 13, 2019 at 1:30am PDT


“Mrzela sam ga kada sam ga upoznala, tada smo bili cimeri u Njujorku. Ukrao je sve moje devojke (drugarice). Htela sam da ga uzmem za deverušu, što bi bilo čudno. Prošlo je skoro 15 godina i ne znam zašto ga još nismo usvojili. Volim te do meseca i nazad, Đorđe”, napisala je Anja u opisu fotografije na kojoj je sa sestrom Andreom i slavljenikom.
svetRajko Ristić/Svet
The post PROCURILA ISTINA! Piksijeva ćerka otkrila nepoznate detalje o Anastasijinom dečku! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.