Izvor: Scandal.rs, 08.Avg.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE GODINU DANA JE BILA NAJSREĆNIJA NA SVETU, SADA JE ZAVIJENA U CRNO: Pući će vam srce zbog nove objave Sanje Papić posvećene UBIJENOM MUŽU

Bivša srpska misica Sanja Papić se pre tačno godinu dana, u sedmom mesecu trudnoće, na večnu ljubav zavetovala advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću, koji je pre više od nedelju dana ubijen ispred svoje zgrade na Novom Beogradu. Pas se venčao u Parizu, daleko od očiju javnosti, a posle ceremonije tada presrećna Sanja podelila je najupečatljivije uspomene The post PRE GODINU DANA JE BILA NAJSREĆNIJA NA SVETU, SADA JE ZAVIJENA U CRNO: Pući će vam srce zbog nove objave Sanje Papić posvećene UBIJENOM MUŽU appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SADA BI SLAVILI PRVU GODIŠNJICU BRAKA DA IH NIJE SPREČILA BRUTALNA SMRT: Sanja Papić je preminulom suprugu posvetila OVO! (FOTO)

Izvor: Press, 09.Avg.2018, 11:01

Dragoslav Ognjanović sahranjen je pre nedelju dana, 1. avgusta, na Novom groblju . Sanja Papić se prethodne godine u ovo vreme, u sedmom mesecu trudnoće zavetovala na večnu ljubav...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.