Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREDE SE REĐAJU: Real ostao i bez Benzeme!

Napadač Real Madrida Karim Benzema novi je igrač koji će morati na pauzu u redovima ekipe Rafaela Beniteza

Francuski napadač je u prijateljskoj utakmici protiv Jermenije doživeo je povredu zadnje lože zbog čega će pauzirati između 15 i 20 dana.
Benzema se pridružio listi povređenih igrača u redovima Reala – Karvahalu, Danilu, Pepeu i Džejmsu Rodrigezu. 
Francuz će zbog ove povrede sigurno propustiti duele sa Levanteom u Primeri i sa Pari >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sen Žermenom u Parizu u trećem kolu Lige šampiona.
Od pomenutih povređenih igrača, na teren će najpre Pepe koji će biti spreman posle reprezentativne pauze.
The post POVREDE SE REĐAJU: Real ostao i bez Benzeme! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Real bez Benzeme tri nedelje

Izvor: B92, 09.Okt.2015

Fudbaler Real Madrida, francuski reprezentativac Karim Benzema, odsustvovaće sa terena oko tri nedelje zbog povrede, potvrdio je Fudbalski savez Francuske...Benzema je povredio zadnju ložu u završnici jučerašnje prijateljske utakmice protiv Jermenije na kojoj je bio dvostruki strelac u pobedi "trikolora"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.