PLJUŠTALE BRUTALNE UVREDE: Vlasnik restorana odbio da usluži mušterije IZ BIZARNOG RAZLOGA! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUŠTALE BRUTALNE UVREDE: Vlasnik restorana odbio da usluži mušterije IZ BIZARNOG RAZLOGA! (VIDEO)

Na društvenim mrežama danas se pojavio video snimak na kom se vidi kako vlasnik jednog restorana u predgrađu Pariza ne želi da usluži dve muslimanke, što je izazvalo negativne reakcije u Francuskoj i pozive na proteste.

- Teroristi su muslimani i svi muslimani su teroristi - rekao je vlasnik restorana muslimankama koje su nosile hidžab.

Incident se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << desio sinoć u restoranu "Senakl" u predgrađu Pariza, preneo je BBC.

Vlasnik restorana je već danas uputio izvinjenje i da su "stvari izmakle kontroli" zbog tenzija oko nošenja burkinija na francuskim plažama, kao i zbog toga što mu je prijatelj ubijen u dvorani "Bataklan" u novembru prošle godine, piše Parizijen.

Foto: Tanjug / AP

BBC dodaje da je snimak najverovatnije snimila jedna od žena.

- Ne želimo da nas služe rasisti - rekla je jedna od njih.

- Rasisti ne ubijaju ljude - odgovorio je muškarac na snimku i dodao:

- Ne želim ljude kao što ste vi u mom restoranu i tačka.

Pogledajte snimak incidenta:

Muslim woman goes to a restaurant, #LeCenacle in city of #Paris Chef refuses to serve her and called her a terrorist pic.twitter.com/eqJHVb1f1k

— Mohammad عَبْدُ الله (@Tanger_news) 28. август 2016.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Vlasnik restorana u Parizu nije htio da usluži muslimanke (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2016

PARIZ - Na društvenim mrežama danas se pojavio video snimak na kom se vidi kako vlasnik jednog restorana u predgrađu Pariza ne želi da usluži dve muslimanke, što je izazvalo negativne reakcije u Francuskoj i pozive na proteste..."Teroristi su muslimani i svi muslimani su teroristi", rekao je vlasnik...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.