PATRIOTA: Srbin se zaposlio u inostranstvu, pa strancima preko fiskalnog računa OBJASNIO NEKE STVARI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PATRIOTA: Srbin se zaposlio u inostranstvu, pa strancima preko fiskalnog računa OBJASNIO NEKE STVARI (FOTO)

Miloš Zečević, Srbin koji radi u jednom restoranu balkanske kuhinje u Parizu, oduševio je javnost.

- Hvala na poseti, Kosovo je Srbija - ove reči ispisane su na računu jednog kafića, čija je fotografija objavljena na Tviteru, uz poruku "Kad Srbin radi u restoranu u Parizu onda i računi izgledaju lepo!"

Naime, kako navodi tviteraš koji je podelio ovu fotografiju, objasnio je i da je za ispis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na srpskom "Kosovo je Srbija", ispod francuskog "hvala na poseti", "odgovoran" izvesni Miloš Zečević, koji je zaposlen u restoranu.

Miloš Zečević, Srbin koji radi u jednom restoranu balkanske kuhinje u Parizu, oduševio je javnost kada je fiskalni račun u objektu u kom radi iskoristio kao mesto za slanje poruke.

On je, naime, na fiskalnom isečku pored cene i zahvalnosti kupcima što su koristili njihove usluge dodao još jednu stavku.

Kad Srbin radi u restoranu u Parizu onda i računi izgledaju lepo!

Bravo Milos Zecevic.

Restaurant "lepa pesma"! pic.twitter.com/FVUbqf8J31

— ivicaradulovic (@dumbaradulovic1) 27. април 2019.

U samo dno računa odštampao je "Kosovo je Srbija" i na taj način poslao poruku svakom strancu koji je u ovaj restoran seo da nešto pojede ili popije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.