PARALI NEBO: Evo šta se desi kad vojni piloti sednu u kokpit erbasa A380!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARALI NEBO: Evo šta se desi kad vojni piloti sednu u kokpit erbasa A380!

Nedavno su na aeromitingu u Parizu predstavljene neverovatne performanse evropskog džambo džeta. Počelo je vertikalnim poletanjem i nastavilo se akobacijama

Poglledajte šta se dešava kada za komande džambo džeta, "erbasa A380" stavite dva bivša vojna pilota francuske mornarice! Seli su u kokpit i poleteli vertikalno poletali, za početak.

Usledili su brojni akrobatski manevri surezultat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Ovo je najneverovatniji A380 performansa koji sam ikada videla. Veoma impresivno je videti tako "veliku pticu", koja  leti kao "cesna" - rekla je jedna od učesnica aeromitinga u Parizu.

Naravno, rezervoari za gorivo aviona bili su poluprazni, kako bi masa aviona bila minimalna.

Dva pilota, koji su ranije radili za francusku mornaricu, već nekoliko godina su test piloti "Erbasa".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARALI NEBO: Evo šta se desi kad vojni piloti sednu u kokpit erbasa A380!

Izvor: Dzungla.org, 11.Dec.2013

Nedavno su na aeromitingu u Parizu predstavljene neverovatne performanse evropskog džambo džeta. Počelo je vertikalnim poletanjem i nastavilo se akobacijama OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.