Izvor: Blic, 18.Nov.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U PARIZU Bolnica zatvorena zbog dojave o bombi

Francuski zvaničnici su zatvorili jednu od najvećih državnih bolnica u Parizu "Žorž Pompidu" zbog anonimne dojave o bombi.

Paris Georges Pompidou hospital closes its doors after receiving "anonymous bomb threat": https://t.co/TVoRha7u7C pic.twitter.com/PIS7VMXJxp

U saopštenju lokalnih vlasti se navodi da su svi prilazi Evropskoj bolnici "Žorž Pompidu" zatvoreni, u dogovoru s policijom.

Kako navodi agencija AP, policija je izašla na lice mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i operacija je u toku.

Pacijenti koji se nalaze u bolnici nisu evakuisani, ali se hitni slučajevi prebacuju u druge bolnice.

Neimenovani zvaničnik francuske policije potvrdio je da su specijalne jedinice za demontiranje eksploziva raspoređene na licu mesta.

Bolnica je jedna od najnovijih u francuskoj prestonici i pokriva više od 600.000 pacijenata iz jugozapadnog dela Pariza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolnica u Parizu zatvorena zbog dojave o bombi

Izvor: Beta, 18.Nov.2016

Francuski zvaničnici su zatvorili jednu od najvećih državnih bolnica u Parizu zbog anonimne dojave o bombi.U saopštenju lokalnih vlasti se navodi da su svi prilazi Evropskoj bolnici "Žorž Pompidu" zatvoreni, u dogovoru s policijom.Kako navodi agencija AP, policija je izašla na lice mesta i operacija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.