Ovo su prve reči Novaka posle pariske krune!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su prve reči Novaka posle pariske krune!

Konačno, došao je i taj trenutak - Novak Đoković je šampion Rolan Garosa. U 12. pokušaju , u četvrtom finalu, Srbin je uspeo da uzme i tu jedinu Grend slem krunu koja mu je dosad nedostajala.

- Ovo je specijalni trenutak za mene, možda najbolji u mojoj karijeri. Evo, granulo je sunce, lepo je videti sunce posle 10 dana kiše i lošeg vremena. Zadovljstvo je videti sve navijače ovde. Nadam se da ste uživali u tenisu koji smo odigrali Endi i ja - bile su prve reči >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novaka sa terena "Filip Šatrijea".

Ovo je 12 Grend slema krune našeg asa. Posle Roda Lejevera, prvi je teniser u istoriji koji je osvojio četiri uzastopna najveća turnira. Takođe, ušao je u anale kao osmi teniser kome je pošlo od ruke da osvoji sva četiri Grend slema.

- Ovo je najvažnije za mene da sam osvojio ovaj trofej koji sam toliko dugo čekao. Nikada nisam mogao da nacrtam srce kao Kuerten. On mi je to dozvolio, i hvala mu na tome. Osetio sam svu ljubav, uvek sam sa vama - istakao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.