Ovo SANJAJU juventini: Tandem Nejmar - Ronaldo?!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo SANJAJU "juventini": Tandem Nejmar - Ronaldo?!

Ako vam nije dosadila saga Nejmar, evo nastavka...

Foto: Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno

Bukvalno celo leto zabavljamo se pričom o tome da li će Nejmar otići iz Pari Sen Žermena i gde. Te vraća se u Barselonu, te oblači dres Real Madrida, ostaje u Parizu...

Najnovija informacija stiće iz Brazila. "O Globo" objavio je senzacionalnu vest da se u borbu za Nejmara uključio još jedan velikan - Juventus. (Doduše, ovo se pominjalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i ranije ovog leta).

Navodno, Juventus je spreman da za Nejmara ponudi Paula Dibalu i 100 miliona evra, a francuski šampion je zainteresovan za taj angažman.

Dibala je ionako prva želja trenera "pariskih svetaca" Tomasa Tuhela koji je izjavio da će PSŽ pustiti Nejmara samo ako mu nađe dostojnu zamenu.

Informacija iz Brazila dovoljna je da počne ludilo među tifozima Juventusa koji sanjaju tandem Nejmar - Ronaldo...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Da li je ovo moguće? Suarez, Dibala, Nejmar, Vinisijus, Varan?

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019

Puno je priča o trampama, klubovi nemaju dovoljno novca, kakav bi mogao da bude rasplet?..Barselona bi eventualno, ako ostane bez Nejmara, mogla da ponudi Juventusu razmenu Dibala-Suarez. Jasno je da bi u tom slučaju, Grizman bio vođa napada, Katalonci, kako smo i rekli, nemaju novca, ali traže način...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.