Otmičarka iz Pariza na snimku ID? (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otmičarka iz Pariza na snimku ID? (VIDEO)

Francuske vlasti već nekoliko dana utvrđuju da li se na jednom od snimaka Islamske države pojavljuje Ajat Bumadijen, saučesnica Amedija Kulibalija.

Ona je posle otmice i ubistva četiri talaca u jednoj prodavnici u Parizu uspela da pobegne, prema nekim navodima, u Siriju.

Džihadisti su nedavno objavili snimak pod nazivom “Dići Francusku u vazduh 2“, gde je među pripadnicima Islamske države jedna ženska osoba, za koju se sumnja da je Bumadijen. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Ona je uspela da izbegne smrt u prodavnici u Parizu, pošto je zajedno sa svojim suprugom Kulibalijem bila opkoljena, zajedno sa nekoliko talaca koji su bili sakriveni u isključenom zamrzivaču.

“Gde je sloboda govora? Gde je bila 2009. godine kada je crtač Sene dobio otkaz nakon što je crtao Jevreje i Sarkozijevog sina?“, navode džihadisti u snimku.

Takođe, oni su pozvali muslimane u Francuskoj da nastave sa terorističkim akcijama.

“Ubij policajca nožem, uzmi njegov pištolj, ubij pištoljem vojnika i sa njegovom puškom kreni ka svom putu ka bogu“, još jedna je od poruka koju su poslali pripadnici Islamske dražve.


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.