Otklanja se kvar na toplovodnom priključku u Novom Beogradu

Izvor: Studio B, 18.Okt.2010, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otklanja se kvar na toplovodnom priključku u Novom Beogradu

Zbog kvara na toplovodnom priključku, deo korisnika iz Bloka 1 na Novom Beogradu večeras neće imati grejanje.

Grejanje neće imati korisnici u Omladinskih brigada od broja 2 do 18, Bulevaru dr Zorana Đinđića od broja 106 do 120, Pariske komune od broja 3 do 13 i Narodnih heroja od 1 do 17.

Ekipe za hitne intervencije „Beogradskih elektrana" već su na terenu i otklanjaju nastali kvar. Korisnici iz tog dela grada grejanje će dobiti sutra u jutarnjim satima.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novobeogradski Blok 1 bez grejanja

Izvor: S media, 18.Okt.2010

Sugradjani iz novobeogradskog Bloka 1 ostaće večeras bez grejanja, zbog kvara na toplovodnom priključku, saopšteno je danas iz "Beogradskih elektrana"...Grejanje neće imati stanari u ulici Omladinskih brigada od broja 2 do 18, Bulevaru dr Zorana Djindjića od 106 do 120, Pariske komune od 3 do 13...

Nastavak na S media...

DEO CENTRA BEOGRADA BEZ GREJANJA

Izvor: Kurir, 19.Okt.2010, 17:15

BEOGRAD - Deo centra Beograda ostao je bez grejanja zbog kvara na magistralnom toplovodu toplane "Novi Beograd", saopštile su Beogradske elektrane...Ekipe hitnih intervencija su na terenu i čim otklone kvar korisnicima u okolini Savskog trga, ulice Kneza Miloša, dela Vračarskog platoa i Neimara biće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.