Izvor: B92, 30.Mar.2010, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana banka u centru Pariza

Pariz -- Pljačkaši iskopali podzemni prolaz i probili se u podzemne prostorije jedne velike banke u Parizu i cele noći pljačkali prostorije sa sefovima.

Prema navodima štampe, ne zna se koliko su lopovi odneli iz sefova banke Kredi Lijone u prestižnoj aveniji Opera u centru Pariza. Zvaničnici banke su rekli da ne mogu da utvrde koliko i šta je odneto, pošto su to privatni sefovi klijenata, te banka ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta oni sve drže u njima.

Pljačkaši su u subotu uveče probili zid podruma susedne zgrade i 80 santimetara debeo zid banke koja se renovira i ušli u podzemne prostorije banke.

Jedan čuvar banke je čuo pljačkaše, ali je ubrzo bio zavezan i zatvoren.

Štampa tvrdi da se pretpostavlja da su lopovi ispraznili najmanje 200 sefova.

Pljačkaši su po odlasku zapalili prostorije i izazvali i poplavu da bi izbrisali tragove.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.