Opet kuva u Parizu, nova svađa Nejmara

Izvor: Mondo, 22.Okt.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet "kuva" u Parizu, nova svađa Nejmara

Brazilski napadač se za nepuna tri meseca u Parizu posvađao sa, do tada, najboljim golgeterom tima, a onda i sa trenerom...

Foto: Guliver/Getty images/Mike Hewitt

Statistički i fudbalski gledano Nejmar se savršeno uklopio u Parizu - postigao je devet golova i zabeležio osam asistencija u deset nastupa, ali nije sve tako bajno.

Da bi Brazilac "blistao" u novom klubu potrebno je i da se poveže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa saigračima, na i van terena, a čini se da mu to za sada ne ide od ruke. Nakon svađe sa Edinsonom Kavanijem oko izvođenja penala, kada je i vlasnik kluba morao da reaguje, Nejmar je ušao u problem i sa trenerom Emerijem tokom treninga.

Francuski list "L'Ekip" javljа da su se trener i igrač posvađali zbog odluke Emerija da igrači koji su igrali protiv Anderlehta u sredu, među njima je i Nejmar, završe ranije trening.

To se nije dopalo Nejmaru koji je želeo da trenira još, dok je španski stručnjak verovatno insistirao na "štednji energije" pred duel u Ligi 1 protiv Marseja na "Velodromu".

Prethodno je Emeri prokomentarisao period adaptacije Nejmara u Parizu i ponovio da mu je još potrebno vremena za tako nešto: "Adaptacija je nemoguća za nedelju, dve, tri ili nekoliko meseci. Potrebno mu je još vremena. Nejmar mora da se adaptira na Pariz, saigrače i naše ideje o igri. I njegovi saigrači moraju da se adaptiraju njemu...".

Pojedini francuski mediji prenose ovu izjavu uz komentar da se Nejmaru nije dopalo šta je Emeri rekao o njemu, te da je to bio u stvari "okidač svađe", a ne trening.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.