Opa: Rijana i Dikaprio zajedno u Parizu?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opa: Rijana i Dikaprio zajedno u Parizu?

Još prošle godine počela su "šuškanja" kako su Rijana i Leonardo Dikaprio u vezi. Paparaci su ih jurili, pokušavali da uslikaju bar jednu zajedničku fotku koja će ih odati, ali ništa. I glumac i pevačica demantovali su medijske spekulacije. A onda je Leo objavio da je u vezi sa manekenkom Keli Rorhbah, pa su se i mediji ućutali.

Ipak, Dikaprio je nedavno raskinuo ovu vezu, pa su pripadnici "sedme sile" ponovo rešili da mu nađu devojku. I što to ne bi bila popularna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ri Ri?

A glasine o njihovoj aferi podgrejao je i nedavni susret u Parizu. Naime, Leonardo je boravio u jednom pariskom klubu, kada je došla i Rijana sa prijateljicom Karom Delevinj.

Ona je prišla Leu i pozdravila ga, a na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se njih dvoje ljube. Da li je reč o fotomontaži, ili su Rijana i Dikaprio zaista zajedno?

Rihanna and Leonardo DiCaprio reportedly hooked up this weekend. The following photos have surfaced: pic.twitter.com/2XL6cvqHQu— Shady Music Facts (@musicnews_shade) January 22, 2016

Izvor blizak glumcu tvrdi da je ipak, ovo prvo. Kako je rekao, pevačica i glumac su samo prijatelji, a Rijana je nakratko prišla Leonardu kako bi mu čestitala nominaciju za "Oskara". Tada ga je i poljubila, ali u obraz.

- Delovalo je kao da su se ljubili. No, iako je izgledalo kao da među njima ima nešto više od prijateljstva, to nije istina. Među njima zaista nema ničega - tvrdi izvor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.