Odao ga penthaus od četiri miliona, PSŽ opet obara rekord!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odao" ga penthaus od četiri miliona, PSŽ opet obara rekord!

Sve je spremno za novu veliku bombu Parižana.

Kalidu Kulibali je izabran - PSŽ će dovesti Senegalca umesto kapitena Tijaga Silve, koji će napustiti klub na kraju sezone.

Francuski i italijanski mediji danas otkrivaju da je Kulibali već kupio penthaus u vrednosti od četiri miliona evra, sa predivnim pogledom na Ajfelov toranj, u centru Pariza.

To je svakako najava onoga što svi čekamo i znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će biti zvanično na kraju sezone - Kalidu Kulibali će biti novi stub odbrane Parižana.

Jedino pitanje koje će biti otvoreno do samog kraja jeste visina obeštećenja, pošto je poznato da Aurelio De Laurentis precenjuje svoje igrače, pa je tako i sa Kulibalijem.

De Laurentis neće da pusti Kulibalija ispod 150 miliona evra, samo što je nerealno da toliko dobije, čak i od bogatih Parižana.

PSŽ će pokušati da spusti cenu, samim tim i zbog činjenice da već ima dogovor sa Kulibalijem, a Senegalac se već priprema za život u prestonici Francuske...

Ipak, nema dileme da će PSŽ opet oboriti rekord, ovaj put kada su u pitanju defanzivci, pošto i dalje ostaje najplaćeniji Virdžil van Dajk koji je iz Sautemptona stigao u Liverpul za 84 miliona evra, a ispod toga, Napoli sigurno neće pustiti Kulibalija...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.