Od Beograda do Pariza za 2.570 dinara

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Beograda do Pariza za 2.570 dinara

Mađarska niskotarifna aviokompanija “Wizz air” najavila je da će 1. juna 2013. godine uspostaviti novu liniju Beograd - Pariz (Beauvais).

Guliver/Getty Images

“Wizz air” će na pomenutoj liniji saobraćati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom, a promotivna cena karte u jednom pravcu biće od 2.570 dinara, uključujući sve takse i naknadu za izdavanje.

“Wizz air” je prodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << karata započeo danas posredstvom svog sajta.

Ova avio kompanija je krajem avgusta 2012 uvela još četiri linije iz Beograda: redovne za Bazel i Oslo, i sezonske za Krf i Rodos.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Wizz Air: Do Pariza za 25 €

Izvor: B92, 25.Sep.2012

Mađarska niskotarifna aviokompanija Wizz Air, koja je najavila da će 1. juna uspostaviti novu liniju Beograd - Pariz Beauvais, počela je danas da prodaje karte za te letove.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.