Obnova Notr Dama: Srbija daje milion evra (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Apr.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova Notr Dama: Srbija daje milion evra (VIDEO)

Vlada Srbije uputila je danas Republici Francuskoj finansijsku pomoć u iznosu od milion evra za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u katastrofalnom požaru u noći 15. aprila ove godine.

Foto: AP Photo/Thierry Mallet

Ovom odlukom potvrđuje se vekovno prijateljstvo sa francuskim narodom i izražava želja da se simbol francuske i svetske civilizacije što pre obnovi i otvori ovaj hram kulture i umetnosti za sve svoje buduće poklonike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima posle sednice vlade.

Notr dam će izgledati drugačije? (FOTO, VIDEO)

Veliki požar, koji je zahvatio ovu parisku katedralu 15. aprila, uništio je jednu kulu i krov i oštetio unutrašnjost ali stručnjaci veruju da konstrukcija katedrale nije ugrožena.

Izvor: Rojters

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije izdvojila milion evra za obnovu Notr Dama

Izvor: Danas, 22.Apr.2019

Vlada Srbije donela je odluku da Francuskoj uputi finansijsku pomoć u iznosu od milion evra za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, navodi se u saopštenju. Članak Vlada Srbije izdvojila milion evra za obnovu Notr Dama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Srbija poslala Francuskoj milion evra za obnovu Notr Dama

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2019

BEOGRAD - Vlada Srbije uputila je danas Republici Francuskoj finansijsku pomoć u iznosu od milion evra za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u katastrofalnom požaru u noći 15. aprila ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.