Objavljeni snimci napada u Parizu

Izvor: B92, 07.Jan.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljeni snimci napada u Parizu

Napadači na list "Šarli ebdo" ubili su najmanje 10 novinara i zaposlenih u redakciji, a zatim i dvojicu policajaca. Snimci su se pojavili na internetu.

Snimak smrti jednog franucskog policajca osvanuo je na internetu, kao i još nekoliko snimaka iz okolnih zgrada na kojima se čuju pucnji i vide napadači.

UPOZORAVAMO: Na snimcima se vide uznemirujuće scene.

Amaterski snimak ubistva policajca na ulici ispred redakcije lista "Šarli ebdo", koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavila televizija "Frans 24" u svom programu možete videti na ovom linku ili na ovom linku.

Kako je naveo poznati novinar Tim Džuda, trenutak na snimku na kome se vidi kako ranjeni policajac diže ruku, a zatim ga napadači ubijaju iz blizine će ostati upisan u istoriji.

Još nekoliko amaterskih snimaka sa krovova i prozora obližnjih zgrada su osvanuli na internetu:
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.