Izvor: Piplmetar.rs, 03.Avg.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SE NE SLUŠA SEDEĆI Srbin usred Pariza odsvirao „Nišku banju“, evo kako su Francuzi reagovali!

Nemanja Radulović (31) priznat je svetski violinista, a rođen je u Nišu. Usred Pariza odsvirao je pesmu Niška banja i bacio publiku u trans.
Svirao je pred punim najvećim svetskim salama, obišao je nekoliko puta planetu. Duboko poštovanje gaje prema njemu u muzičkim krugovima od Njujorka do Tokija. Godišnje izvodi između 80 i 120 koncerata.
Nastupao je u „Karnegi holu“, u velikim svetskim prestižnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << salama u Londonu, Atini, Amsterdamu.
Nedavno je nastupio u prestižnoj sali „Foli Berger“ u Parizu, gde je sve prisutne oduševio jednim posebnim izvođenjem. Naime, on je odsvirao čuvenu „Nišku banju“, ali na svoj način.
Pogledajte video:

(Piplmetar/Telegraf)

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.