OVO JE NAJMLAĐA ŽRTVA KORONE U EVROPI: Imao je samo 14 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NAJMLAĐA ŽRTVA KORONE U EVROPI: Imao je samo 14 godina

Njegova smrt dolazi nakon što je u sredu u bolnici u Parizu umrla 16-godišnja francuska učenica Žuli Aliot. Nije imala zdravstvenih problema, ali je proglašena mrtvom nedelju dana nakon što je razvila "blagi kašalj".

Veruje se da je 14-godišnji dečak iz Portugala postao najmlađa osoba koja je umrla od korona virusa u Evropi.

Tinejdžer iz Ovara, pola sata vožnje južno od Porta, umro je u ranim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedejnim časovima, nakon što je hitno prevežen u bolnicu Sao Sebastiao u obližnjoj Santa Mariji da Feira.

Smatra se da je bolovao od psorijaze, ali nije imao većih zdravstvenih problema.

A 14-year-old boy from #Portugal is believed to have become the youngest person to die of (the #Coronavirus in #Europe.

🎙#LBE🔥#Newshttps://t.co/tQhUPNMdmH

— DJ Lord Buck | LBE© (@DJLordBuck) March 29, 2020

Kaže se da su lekari odlučili da prebace portugalskog dečaka, kojem još nije objavljeno ime, u bolnicu sa pedijatrijskom jedinicom u Portu, drugom najvećem portugalskom gradu, zbog težine njegovog stanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.