OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Nakon što je mlada glumica IZNELA SKANDALOZNE DETALJE, oglasio se i Žerar

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 22:25

OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Nakon što je mlada glumica IZNELA SKANDALOZNE DETALJE, oglasio se i Žerar

Glumica tvrdi da ju je Depardije dva puta silovao u svom domu u Parizu.

Francuski glumac Žerar Depardije, koji je optužen za silovanje i s*ksualno zlostavljanje jedne glumice, izjavio je danas da je nevin i da nema čega da se plaši.

- Nevin sam i nemam čega da se plašim - rekao je Depardije za italijanski list Republika, reagujući na ponovno otvaranje istrage protiv njega.

Izvori bliski pravosuđu nedavno su saopštili da je glumac 16. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužen za silovanje i s*ksualno zlostavljanje u leto 2018. jedne mlade glumice.

Glumica koja je podnela tužbu žandarmeriji u avgustu 2018. godine, tvrdi da ju je Depardije dva puta silovao u svom domu u Parizu. Tada je tužilaštvo odbilo njenu tužbu, tako da je glumiica čije se ime ne pominje, zatražila da slučaj vodi istražni sudija.

Depardije (72) koji je na slobodi bez sudske kontrole, u potpunosti je osporio tu tužbu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.