OD PETNAESTE GODINE BOLUJE OD LEUKEMIJE! Zvezda serije Emili u Parizu vodi ŽIVOTNU BORBU: Moja misija je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2023, 23:08

OD PETNAESTE GODINE BOLUJE OD LEUKEMIJE! Zvezda serije "Emili u Parizu" vodi ŽIVOTNU BORBU: "Moja misija je..."

"Nisam želela da me to definiše."

Glumica Ešli Park, zvezda popularne serije 'Emili u Parizu', ispričala je sve o teškom periodu kada joj je sa 15 godina dijagnostikovana akutna mijeloična leukemija.

Kao tinejdžerka, provela je skoro godinu dana u bolnici na jakoj i rigoroznoj hemoterapiji, a sada kada se potpuno oporavila, otkrila je šta joj je u tim trenucima bio najveći motiv.

- Kada je rak fizički napustio moje telo, moja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << misija je bila da ne dozvolim da utiče na moj život. Nisam želela da me to definiše. Ljudi su bili jako zabrinuti za mene, a ja sam postala osoba kojoj je u glavi bila samo misao: dobro sam. Ne brini za mene. Radiću šta hoću - prenose strani mediji.

Glumica je izvukla maksimum iz svoje bolesti, pa se nakon oporavka u potpunosti posvetila glumi i brizi o svom zdravlju. Na samom početku svoje glumačke karijere izvodila je osam do devet predstava nedeljno na Brodveju.

- Kada toliko nastupate, shvatite da je vaše telo vaš instrument. Dakle, morate ga tako tretirati i zaista voditi računa o tome - rekla je Ešli, koja danas najviše pažnje posvećuje svakodnevnom vežbanju i biljnoj ishrani.

- Ponekad zna biti teško sa mojim rasporedom snimanja, pa sam naučila da, da bih ostala motivisana, u svakom trenutku moram da prilagodim vrstu fizičke aktivnosti svom životu - zaključila je glumica.

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.