O IKARDIJU I VANDI PIŠE CEO SVET: Gnusna prevara je tema, ali zašto se skreće s teme kakva je BOMBETINA Maurova sestra? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 20:01

O IKARDIJU I VANDI PIŠE CEO SVET: Gnusna prevara je tema, ali zašto se skreće s teme kakva je BOMBETINA Maurova sestra? (FOTO)

U Parizu nikome nije lako kada se ona pojavi na tribinama stadiona.

Ako o nekom svetskom fudbaleru nije potrebno trošiti reči onda je to definitivno Mauro Ikardi. Momak koji je godinama unazad pod budnim okom javnosti, kako zbog onoga što u fudbalu postiže tako i zbog svega onoga što mu se dešava u privatnom životu. Njegov poslovni i privatni život mogli bi da posluže za sjajan filmski scenario. Ipak, ako je suditi po svemu onome što mu se dešavalo od kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zablistao na fudbalskoj sceni lako je zaključiti da sva pažnja koju dobija Mauru i te kako prija i da je nekako lako navikao na takav način života.

Ne igra PSŽ ni blizu kako se očekivalo od drim tima. A večeras (20.45) ga čeka gostovanje u grotlu Velodroma. Marselj kvalitetom ne može da parira PSŽ-u, ali imaće ozbiljnu podršku navijača. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,28. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj - PSŽ.

Njegova supruga i menadžerka Vanda Nara neko je o kome se neprestano priča i piše, ali ona i te kako svesno daje materijala i povoda za sve novinske naslove. Ali atraktivna supruga nije jedina lepotica koja je u Ikardijevom okruženju. Naime, njegova sestra Ivana, takođe je istinska lepotica zanosnih oblina. Lepu plavušu na Instagramu prati skoro milion ljudi što i ne treba da čudi s obzirom na to da svaka njega nova fotka pomera granice, ali i ostavlja bez teksta. Jasno je da nikome nije lako kada se na stadionu u Parizu, ruku pod ruku pojave Vanda i Ivana kako bi pružile podršku Mauriju.

Naravno, to se dešavalo sve donedavno, sada su Vanda i Mauro u teškoj svađi koja je posledica njegove prevare. O tome više čitajte OVDE.

A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.