Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Maj.2022, 16:06

Novi filmovi u bioskopima: Golijat

Film rađen po istinitim događajima, belgijsko-francuski „Golijat“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 19. maja 2022. Francuska, učitelj sporta danju, radnik noću i aktivista… Patrik, opskurni i usamljeni pariški advokat specijalizovan za pravo životne sredine… Matijas, lobista i čovek u žurbi… Oni će videti svoje sudbine okrenute naglavačke i isprepletene strašnim činom očajnog farmera. … Članak Novi filmovi u bioskopima: Golijat se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Operacija Minsmit

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Maj.2022

Od četvrtka, 19. maja 2022, u domaćim bioskopima prikazivaće se novi američki ratni film „Operacija Minsmit“ reditelja Džona Madena. Priča prati dva britanska oficira koji podmeću lažne dokumente na telo mrtvog čoveka i stavljaju ga u neprijateljske vode u nadi da će lažne informacije...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.