Novak bez izgubljenog seta u polufinalu: Idem do kraja na Vimbldonu!

Izvor: Press, 03.Jul.2013, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak bez izgubljenog seta u polufinalu: Idem do kraja na Vimbldonu!

Meč je trajao nešto više od dva sata. Čeh je samo u drugom setu ozbiljno ugrozio Srbina, kad je u drugom setu vodio 3:0, uz dva brejka, ali je onda izgubio naredna četiri i tu je bio kraj njegovih nadanja.
Nole je tako nastavio pohod ka tituli bez izgubljenog seta. Ako mu uspe postaće tek peti igrač u istoriji gran slema, a drugi na Vimbldonu koji je napravio taj podvig. Do sada je na Vimbldonu to uspelo samo legendarnom Bjernu Borgu daleke 1976.
 

Ovo je 13. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uzastopno polufinale gran slema za Novaka. Poslednji put nije bio među četiri u Parizu 2010, kad ga je u četvrtfinalu zaustavio Jirgen Melcer.
Đokovićev protivnik u polufinalu biće Argentinac Del Potro koji je pobedio španskog tenisera Davida Ferera, takođe u tri seta - 6:2, 6:4, 7:6. Taj meč na programu je u petak.
- Bilo je prilično gusto u jednom trenutku meča, naročito kada je on poveo sa 3:0 u drugom setu. Ipak, uspeo sam jakim riternima i dobrim servisom da postavim stvari na svoje mesto - rekao je Šoković po okončanju meča.

Svetski broj jedan izrazio je zadovoljstvo što je meč z njegovog boksa posmatrao kapiten Mančester junajteda i bivši reprezentativac Srbije u fudbalu Nemanja vidić.
 - Drago mi je sto je došao sa suprugom i podržavao me. Ponosan sam na sve što je uradio za naš fudbal, kao i na doprinos koji daje u najboljem klubu na svetu - rekao je Ðoković i dodao da je sto odsto posvećen cilju, a to je da ide do kraja na Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.