Nezadovoljstvo u Parizu – navijači PSŽ poštedeli samo dvojicu

Izvor: B92, 14.Mar.2022, 14:42

Nezadovoljstvo u Parizu – navijači PSŽ poštedeli samo dvojicu

Fudbaleri Pari Sen Žermena morali su da trpe uvrede svojih navijača tokom svih 90 minuta protiv Bordoa, uprkos ubedljivih 3:0.

"Sveci" su vređali svoje igrače nakon eliminacije u osmini finala Lige šampiona od Real Madrida, nakon što su imali dva gola prednosti.

Na udaru navijača na "Parku prinčeva" su se našli skoro svi igrači PSŽ, pre svih najveće zvezde, a pošteđena su samo dvojica.

Dok su uvrede trpeli Lionel Mesi i Nejmar, uprkos golu Brazilca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvižduka nije bilo kada je lopta bila kod Kilijana Mbapea i Ašrafa Hakimija.

Mbape se odužio golom, a Hakimi je i bez pogotka dobio aplauze sa tribina kada je izlazio iz igre u 88. minutu.

Nezadovoljstvo navijača će se sigurno ogledati i u odlasku brojnih igrača na leto, jer nema sumnje da će vlasnici PSŽ krenuti u reizgradnju tima nakon što dosadašnja politika dovođenja "superzvezda" nije donela rezultat.

Pitanje je samo da li će uspeti da zadrže svog najboljeg igrača Mbapea, koji već mesecima "flertuje" sa Real Madridom.

Za Mesija se spekuliše da će odmah otići jer ni on nije ispunio očekivanja kluba i navijača, dok će imati problema da se "reše" Nejmara s obzirom na njegovu ogromnu platu i problematično ponašanje tokom sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.