Neredi u Parizu, tinejdžeri napali policiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2009, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neredi u Parizu, tinejdžeri napali policiju

PARIZ - Grupa od četrdesetak mladih je u jednom pariskom predgrađu napala molotovljevim koktelima i kamenicama policiju i vatrogasce pošto je jedan tinejdžer poginuo prethodne noći bežeći od policije.

Ministar unutrašnjih poslova Bris Ortefe rekao je danas da je neko iz grupe pucao iz pištolja na policiju, i da je tokom sukoba u istočnom predgrađu Banjole zapaljeno 29 vozila.

Do nereda je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pošto je 18-godišnjak, bežeći od policije na motociklu, uleteo u gradilište u Banjoleu, udario u ogradu i preminuo na putu do bolnice. Grupa mladih iz tog kraja se ustremila na policajce i vatrogasce koji do bili na licu mesta.

Po navodima policije, u sukobu niko nije povređen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.