Neredi u Parizu: Navijači Ajaksa hteli da unesu metalne šipke i „boksere“ na stadion! Masovna hapšenja policije

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neredi u Parizu: Navijači Ajaksa hteli da unesu metalne šipke i „boksere“ na stadion! Masovna hapšenja policije

U pritvoru zadržane 54 osobe

Nemiri u Parizu pred meč PSŽ - Ajaks. Francuska policija je uhapsila 95 navijača holandskog kluba, zbog bojazni da bi mogli da izazovu incidente u gradu, a posebno ispred i na stadionu Park prinčeva, pred utakmicu petog kola Lige šampiona.

Prema izveštajima sa lica mesta, policija je kod Holanđana pronašla metalne šipke, „boksere“ i skijaške maske i privela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ih u policijsku stanicu. U pritvoru su zadržane 54 osobde, a 41 je puštena na slobodu. Ti navijači će moći da prisustvuju utakmici, jer se nalaze na spisku od ukupno 850 ljudi kojima je dozvoljeno da uđu na stadion.

Policija je akciju sprovela još sinoć upadom u nekoliko restorana u kojima su se provodili navijači Ajaksa, koji važe za ratoborne, uz podsećanje da su minule sezone bili akteri incidenta na meču sa Seltikom, a redovno su kreatori nereda na utakmicama svog kluba u prvenstvu Holandje.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.