Nemačka bez Klosea protiv Francuske

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka bez Klosea protiv Francuske

Nemački reprezentativac i član Lacija Miroslav Klose (34) neće zbog povrede kolena moći da igra protiv Francuske u prijateljskom meču u sredu u Parizu.
Klose se tako pridružio listi povređenih reprezentativaca – Bastijanu Švajnštajgeru, Marku Rojsu, Mariju Geceu i Marselu Šmelceru.
Klose se povredio u nedelju u utakmici Serije A koju je Lacio izgubio od Đenove sa 3:2.
Pregledom je ustanovljeno da je Klose pokidao ligament desnog kolena.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka bez Klosea protiv Francuske

Izvor: Press, 04.Feb.2013

Nemački reprezentativac i član Lacija Miroslav Klose neće zbog povrede kolena moći da igra protiv Francuske u prijateljskom meču u sredu u Parizu

Nastavak na Press...

Klose pauzira dva meseca

Izvor: B92, 05.Feb.2013, 12:40

Napadač Lacija i nemački reprezentativac Miroslav Klose pauziraće dva meseca meseca zbog povrede kolena koju je zaradio protiv Đenoe..."Klosea je jutros posetio profesor Miler Volfhart iz Minhena, koji je konstatovao povredu ligamenata desnog kolena. Miroslav će u sredu otputovati za Nemačku i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.