Nejmarov agent: Dođite sa 193 miliona i razgovaraćemo

Izvor: RTS, 04.Apr.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmarov agent: Dođite sa 193 miliona i razgovaraćemo

Nejmar je spreman da pregovara sa Pari Sen Žermenom ukoliko francuski klub ponudi rekordnih 193 miliona za transfer, izjavio je agent fudbalera Vagner Ribeiro.
Pomenuta cifra iznosi izlaznu klauzula Nejmara iz Barselone, a sve se to dešava nakon što Brazilac još uvek nije dogovorio produžetak ugovora sa katalonskim klubom.

"Nejmaru ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine. Ipak, u budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je vrlo primamljiv život u Parizu, a igranje u klubu kao što je PSŽ je san svakog fudbalera. Razgovaraćemo o mogućem transferu ukoliko PSŽ pokaže interesovanje. Ne mislim da su 193 miliona problem za Parižane", rekao je Ribeiro za francuski "L'Ekip".
Ukoliko bi se transfer realizovao bio bi ubedljivo najskuplji, pošto je trenutno na prvom mestu prelazak Gareta Bejla iz Totenhema u Real za 100 miliona evra.
Nejmar je došao u Barselonu iz Santosa 2013. godine i osvojio je špansku Primeru, Ligu šampiona, Kup kralja, Superkup Evrope i Španije i Svetsko klupsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvuči kao vic, ali Nejmarov agent se ne šali

Izvor: Mondo, 04.Apr.2016

Brazilac spreman da pregovara sa Pari sen Žermenom, ukoliko je taj klub spreman da plati rekordnu sumu za njegov transfer..Foto: AP Photo/Manu Fernandez..Pari sen Žermen zainteresovan je da dovede Nejmara iz Barselone, ali ukoliko zaista želi da ostvari taj san moraće "debelo" da se "iskešira"...Agent...

Nastavak na Mondo...

Nejmarov agent: Dajte 193 miliona, pa da pričamo

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2016

Zvijezda Barselone Brazilac Nejmar spreman je da pregovara sa PSŽ-om ukoliko ponudi rekordnih 193 miliona za transfer, izjavio je agent fudbalera Vagner Ribeiro...Pomenuta brojka iznosi izlaznu klauzula Nejmara iz Barselone, a sve se to dešava pošto što još nije dogovorio produžetak ugovora sa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.