Nejmare slobodan si, PSŽ ima najbolju ideju za zamenu!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmare slobodan si, PSŽ ima najbolju ideju za zamenu!

Izgleda da neka vrsta dogovora postoji, ali ko će platiti ovu sumu za Nejmara. Parižani nemaju ništa protiv, rešenje je jedino logično!

I dalje se ne smiruje situacija oko Nejmara. Iz Pariza stižu priče da zaista ima obećanje i klauzulu da može da ode za 220 miliona, i da bi mogao da realizuje transfer već na leto.

Klauzula navodno važi za 2019. i 2020. kada je još manja, a "Nej" hoće natrag u Barselonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šanse za to su male.

Jasno, Real želi da dovede veliku zvezdu, njima neće biti problem da plate pomenutu sumu, pogotovo će postati zagrejani, ako Azar produži ugovor da Čelsijem, što im ne dozvoljava puno manevarskog prostora.

Ono što je jasno je da bi i sami tražili zamenu, a francuski mediji tvrde da bi u tom slučaju Antoan Grizman stigao u domovinu. On sam je odbio Barselonu, ali čini se da nije baš najsrećniji u Atletiku kome ne ide najbolje ove sezone, kao da ni sa Koštom nije u dobrim odnosima.

Spekuliše se da ima klauzulu od 150 miliona evra u ugovoru koju bi PSŽ platio posle prodaje Nejmara i doveo Francuza na "Park Prinčeva".

Za sada, sve je u domenu spekulacija, ali čini se da je i Al Kelaifiju dosta Nejmara i njegovim mušica, da Brazilac nema motivaciju, da je u senci Mbapea i da gleda ponovo ka Primeri.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rajoline akcije opet porasle u Juventusu, tri "akcije" u toku!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018

Kada je izgledalo da mu je Mendeš preoteo teritoriju dovođenjem Ronalda, Mino uzvraća udarac, njegov nekadašnji klijent je glavnokomandujući i od njega očekuje pojačanje leta. Ne, nije Pol Pogba....Posle odlaska Bepea Marote, pozicije Mina Rajole u Juventusu su dodatno ojačane. Pavel Nedved,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.