Nejmar ostaje naredne sezone u Pari Sen- Žermenu

Izvor: Beta, 20.Jul.2018, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar ostaje naredne sezone u Pari Sen- Žermenu

Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da ostaje naredne sezone u Pari Sen-Žermenu čime je okončao spekulacije o mogućem odlasku."Ostajem u Parizu. Imam ugovor", rekao je Nejmar novinarima u Sao Paulu tokom aukcijske prodaje njegove fondacije koja pomaže deci u problematičnim naseljima.Prelaskom iz kluba Barselona u Pari Sen-Žermen u avgustu 2017. godine za 222 miliona evra, Nejmar, kapiten brazilske reprezentacije, postao je najskuplji igrač u istoriji fudbala.Poslednjih nedelja su kružile priče da bi Real Madrid mogao Nejmaru da ponudi prelazak, iako je sam klub to nedavno demantovao.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAZILAC SE KONAČNO OGLASIO: Evo u kom klubu Nejmar nastavlja karijeru!

Izvor: Kurir, 20.Jul.2018

Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da ostaje naredne sezone u Pari Sen-Žermenu čime je okončao spekulacije o mogućem odlasku.

Nastavak na Kurir...

Nejmar: Ostajem, imam više ciljeve

Izvor: N1 televizija, 20.Jul.2018

Saga oko Nejmarovog eventualnog prelaska u Real svakim satom donosi nove informacije. Sam igrač se najzad javio i rekao da ostaje u Parizu i da se raduje budućim izazovima...- Ostajem. Imam ugovor sa PSŽ i biram da budem tu za nove izazove, nove stvari i više ciljeve. Neću da menjam glavu zbog svega...

Nastavak na N1 televizija...

Čekajući pravog, na Bernabeu stigao "novi Nejmar"! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018

Transfer je bio gotov još prošle godine, sada je i ozvaničen...Danas je u Madridu predstavljeno novo pojačanje Reala, u pitanju je brazilski vunderkind Vinisius Žunior...Talentovani napadač je kaparisan od strane "Kraljevskog kluba" još prošle godine, a sada kada je napunio 18. godina, i zvanično...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.