Nejmar od sada nema kuću!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar od sada nema "kuću"!

Brazilac je heroj nove pobede, ali navijači ne opraštaju.

Već se pred početak samog meča na "Parku Prinčeva" moglo očekivati kako će navijači dočekati Nejmara.

Brazilac je sve vreme zagrevanja, ali i tokom utakmice bio prozivan od strane francuske publike ružnim imenima zbog javne tajne da je napadač urgirao tokom leta da napusti Pariz i PSŽ.

Ipak, Brazilac je pokazao da je profesionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i golom u poslednjim minutama meča doneo pobedu nad Strazburom.

"Svi znaju da sam hteo da odem. Ja sam isto to rekao i ponovio. Ne želim da idem u detalje pošto je to pitanje sada zatvoreno. Ja sam igrač PSŽ-a i daću sve od sebe na terenu. Nemam ništa da poručim navijačima, ako žele da zvižde neka zvižde, slobodni su u tome. Osećam se kao da igram na gostovanjima", izjavio je igrač PSŽ-a na kraju meča.

Ostaje da se vidi da li Nejmar može nastaviti sa dobrim partijama i možda u budućnosti opet privoli parisku publiku da ga zavoli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.