Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 12:41

Nejmar: Vidim sebe još dugo u Parizu

Produžetak ugovora sa Pari Sen Žermenom uopšte nije tema, ovde se osećam sjajno, kao kod kuće, rekao je brazilski fudbaler Nejmar.
"Srećniji sam nego što sam bio, verujem da ću još dugo ostati u Parizu", izjavio je Nejmar za brazilski TNT Sport, nakon plasmana u polufinale Lige šampiona.

On je u "bezbolnom" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << porazu od Bajerna 1:0 odigrao sjajan meč, čak tri puta bio jako blizu da postigne pogodak i biće jedan od najvećih aduta Parižana u borbi za trofej Lige šampiona.
Nejmar je u PSŽ stigao iz Barselone pre četiri godine u astronomskom transferu vrednom 222 miliona evra i sadašnji ugovor mu ističe sledećeg leta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.