Nastavljamo da grizemo i da se borimo za tu kartu za Pariz

Izvor: B92, 22.Sep.2023, 12:17

"Nastavljamo da grizemo i da se borimo za tu kartu za Pariz"

Odbojkašice Srbije Slađana Mirković i Aleksandra Jegdić bile su razočarane posle poraza od Dominikanske Republike 3:1.

Srbija je na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Parizu zabeležila prvi poraz, čime je zakomplikovala put ka Francuskoj.

"Nažalost, prvi poraz na ovom takmičenju, nismo uspele da nadigramo ekipu Dominikanske Republike. One su igrale sjajan meč, a kod nas neki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << elementi nisu funkcionisali kao inače. Možda je negde i umor stigao. Svakako je teško takmičenje, bodovi se dele i u drugim utakmicama. Nas očekuje Holandija sutra, nastavljamo da grizemo i da se borimo za tu kartu za Pariz", rekla je Slađana Mirković posle meča.

Libero Aleksandra Jegdić ističe da ostaje žal zbog poraza, ali da ništa nije završeno.

"Ništa nije gotovo ovim porazom. Imamo dve utakmice još protiv Holandije i Kine. Mislim da su one danas imale malo više sreće. Mi smo na momente igrale veoma lepu odbojku, ali one su se tako branile i ispucavale po bloku nekad toliko jako da... Ne znam šta da kažem. Nismo uspele da se odbranimo u nekim bitnim trenucima. Igrale su bolje, završile su taj treći set što mislim da je prelomilo utakmicu u njihovu korist. Mislim da smo mi dobile treći da bismo privele meč kraju. Idemo dalje, sutra će okrećemo Holandiji i nadamo se dobroj igri", rekla je Jegdić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.