Naomi Kembel protiv sveta: Najveći okršaj manekenki novije generacije i boginje devedesetih FOTO

Izvor: B92, 10.Mar.2023, 16:34

Naomi Kembel protiv sveta: Najveći okršaj manekenki novije generacije i boginje devedesetih FOTO

Nedelja mode u Parizu još uvek traje, a poslednja revije modne kuće "Versače" izazvala je veliku pažnju javnosti i to zbog postave modela koji su šetali modnom pistom.

Sa jedne strane, imali smo boginju devedesetih Naomi Kembel koja je u Versače haljini "zapalila" pistu. Kako se vidi sa fotografija, nekadašnji sjaj manekenki devedesetih i dalje živi u svakom njenom pokretu i koraku na modnoj pisti. Naomi je za reviju pomenutog brenda ponela elegantnu crnu haljinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je u predelu grudnog koša bila ukrašena perlicama, a ovaj detalj predstavljao je koketrianje sa elegancijom celokupne kreacije.

Sa druge strane, imali smo postavu popularnih manekenki današnjice - Emili Ratajkovski, Kendal Džener i Điđi Hadid koje su pokušale da isprate boginju devedesetih. Mlade lepotice su u jednostavnim crnim haljinama prošetale modnom pistom, a trud da pokažu sebe u punom sjaju je bio, i te kako, primetan.

Emili, Kendal i Điđi su uspele da ostave veliki utisak na širu javnost, a pozitivne reakcije ne nedavnu reviju "Versače" osvanule su i na Tviteru.

"Konačno, klasika je opet u modu", "Điđi je bila prelepa", "Kendal i Emili su bile prelepe", samo us neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.