Naomi Kembel ostavila milijardera zbog 12 godina mlađeg momka

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembel ostavila milijardera zbog 12 godina mlađeg momka

Naomi Kembel se tokom pariske nedelje mode ovog vikenda družila sa reperom Skeptom što je podstaklo šuškanja da je supermodel ponovo zaljubljena.

- Odmah su se "skapirali" i često se viđaju, ali su odlučili da neće da srljaju u vezi. Oboje su jako kreativni i sviđaju se jedno drugome - rekao je Naomin prijatelj.

Par, dodaje, odlazi na sastanke u tajnosti. Reper se pohvalio zajedničkom fotografijom još prošle godine, na njoj Naomi pozira u njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zagrljaju. Skepta je pored objave na društvenoj mreži stavio ikonu srca.

pic.twitter.com/wWV8iyfmzK— SKEPTA (@Skepta) October 11, 2017

Reper, čije je pravo ime Džozef Junior Adenuga nedavno je rekao da mu je Kembel najdraža žena sa naslovnih strana.

- Ona je pomerala granice naslovnicama u "Vogu" i zato joj se divim - rekao je Skepta.

Pre nego što je upoznala repera krajem prošle godine, Naomi je, šuškalo se, bila u vezi s egipatskim multimilionerom Luisom Kamilerijem koji je direktor kompanije "Ferari".

U julu prošle godine, manekenka se prijateljima hvalila koliko je zaljubljena u Egipćanina kojeg je upoznala na trkama Formule 1.

Godinu dana ranije, Naomi je imala kratku romansu sa arapskim biznismenom Hasanom Jamelom (30). On je kasnije završio s Rijanom, što je manakenku naljutilo, pa se posvađala sa pevačicom.

- Naomi mrzi da se oseća kao nečiji drugi izbor, uvredilo ju je to jer misli da je Hasan izabrao Rijanu umesto nje - kazao je izvor blizak pevačici.

Supermodel i pevačica navodno su se zakačile i zbog Leonarda Dikaprija.

Is Skepta the biggest UK grime artist currently?

A post shared by Oxymoron Media (@oxymoronmedia) on Jan 15, 2018 at 7:08am PST
Pogledaj vesti o: Pariz,   Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Naomi Kembel ima 12 godina mlađeg dečka? (video)

Izvor: Story, 23.Jan.2018, 11:46

Ako je verovati svetskim medijima, manekenka Naomi Kembel (47) ima novog dečka. Zavodljiva crnka je na “Nedelji mode” u Parizu ovog vikenda viđena u društvu repera Skepte (35), čije je pravo ime Džozef Junior Adenuga, što je podstaklo spekulacije da je ponovo zaljubljena. – Odmah su se “skapirali”...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.