Izvor: Blic, 13.Okt.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađena bomba u automobilu u centru Pariza

Jedna od najpoznatijih ulica u centru Pariza zatvorena je danas zbog kontrolisane eksplozije koja je izvršena nakon što je u jednom automobilu pronađena bomba.

Bulevar Madlen i okolne ulice su zatvorene za saobraćaj i pešake. Policija je izvela kontrolisanu eksploziju crnog automobila koji je bio parkiran na ulici.

Eksplozija je izvršena danas oko 11.30 časova na Trgu Madlen kako bi se napravio otvor na prozoru automobila marke "Fijat", piše "Dejli mejl".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policija je zatim pregledala vozilo ogledalima i drugom opremom.

Nakon što je policija dovela pse tragače, put je ponovo otvoren, ali je automobil ostao na licu mesta.

Bulevar Madlen jedan od je četiri velika pariska bulevara koji prolaze Parizom od istoka ka zapadu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRAVA DRAMA U PARIZU: Policija izvela kontrolisanu eksploziju zbog bombe pronađene u jednom autu

Izvor: Kurir, 13.Okt.2016

...Bulevar Madlen i okolne ulice su zatvorene za saobraćaj i pešake Policija je izvela kontrolisanu eksploziju crnog automobila koji je bio parkiran na ulici..Eksplozija je izvršena danas oko 1130 časova na Trgu Madlen kako bi se napravio otvor na prozoru automobila marke "fijat", piše "Dejli mejl"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.