NOVI POTRESNI DETALJI PLJAČKE RIJALITI ZVEZDE Bila sam spremna na to da će me silovati

Izvor: Blic, 20.Mar.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI POTRESNI DETALJI PLJAČKE RIJALITI ZVEZDE "Bila sam spremna na to da će me silovati"

Dugonajavljivana epizoda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", u kojoj je Kim Kardašijan do detalja opisala kako je izgledala pljačka u Parizu, konačno je ugledala svetslot dana. Tada su lopovi upali u njenu hotelsku sobu, i odneli nakit vredan nekoliko miliona dolara.

Naime, Kim je u epizodi koja je juče emitovana ispričala sestrama da je bila ubeđena da neće doživeti novi dan.

- Mislim da su me >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stalno pratili. Znali su tačno kad ću biti sama - otkrila je Kim, a potom opisala stravičan napad koji je doživela.

Kim Kardashian Relives ‘Horrific’ Robbery & Rape Fears #KimKardashian pic.twitter.com/xfvMXlbK9b

- Zgrabio me za noge, a ja ispod ogrtača nisam imala ništa. Povukao me na kraj kreveta i mislila sam da će me tad silovati. Mentalno sam se pripremila na to. Ipak, nije se desilo. Vezao mi je noge i uperio pištolj u glavu. Mislila sam da sam gotova. Uhvatila sam sebe da razmišljam kako se nadam da ćeš moći normalno da živiš nakon što vidiš moje telo. Bila sam ubeđena da nema šanse da se izvučem - rekla je najveća rijaliti zvezda na svetu.

– Rekla sam da nemam novca. Odvukli su me u hodnik, na vrh stepeništa. Tada sam sasvim jasno videla pištolj - rekla je Kim.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otkrivena istina o zločinu: Bila sam spremna da me siluju

Izvor: B92, 21.Mar.2017, 09:59

Dugo najavljivana epizoda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", u kojoj je Kim Kardašijan do detalja opisala kako je izgledala pljačka u Parizu, konačno je ugledala svetlost dana. Tada su lopovi upali u njenu hotelsku sobu i odneli nakit vredan nekoliko miliona dolara.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.