NOTR DAM TRUJE PARIŽANE: Posle požara građanima koji žive u blizini izgorele katedrale ugroženo zdravlje! TRUDNICE I DECA MORAJU NA ANALIZU KRVI! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Jun.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOTR DAM TRUJE PARIŽANE: Posle požara građanima koji žive u blizini izgorele katedrale ugroženo zdravlje! TRUDNICE I DECA MORAJU NA ANALIZU KRVI! (VIDEO)

Pariska zdravstvena agencija preporučuje da trudnice i deca ispod sedam godina koji žive u blizini katedrale Notr Dam, urade analizu krvi jer postoji opasnost da su zatrovani olovom posle požara koji uništio ovu katedralu
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOTR DAM TRUJE PARIŽANE: Posle požara građane koji žive u blizini katedrale ugrožava OLOVNA PRAŠINA! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2019

Pariska zdravstvena agencija preporučuje da trudnice i deca ispod sedam godina koji žive u blizini katedrale Notr Dam, urade analizu krvi jer postoji opasnost da su zatrovani olovom posle požara koji uništio ovu katedralu...U požaru koji se dogodio 15. aprila stotine tona otrovnog olova iz spaljenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.