NIŠTA OD SAUDIJSKE ARABIJE: Verati ostaje u Pari Sen Žermenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 11:06

NIŠTA OD SAUDIJSKE ARABIJE: Verati ostaje u Pari Sen Žermenu

Italijan od 2012. u Parizu.

Fudbaler Pari Sen Žermena i italijanski reprezentativac Marko Verati igraće i naredne sezone za klub iz Pariza, objavio je Ekip. Italijanski fudbaler je imao ponude klubova iz Saudijske Arabije Al Ahlija i Al Hilala, ali do dogovora nije došlo pošto je PSŽ tražio 70 miliona evra.

Verati (30) je navodno bio nezadovoljan statusom kod novog trenera "svetaca" Luisa Enrikea, a Ekip ističe da je Italijan posle sastanka sa čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba odlučio da nastavi karijeru u redovima šampiona Francuske.

On ima ugovor sa PSŽ-om do juna 2026. godine, a Transfermarkt procenjuje da Italijan vredi 40 miliona evra. Verati je član PSŽ-a od 2012. godine, a za francuski klub je odigrao 416 utakmica i postigao je 11 golova. Sa klubom iz Pariza osvojio je 30 trofeja.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ništa od Saudijske Arabije: Marko Verati ostaje u PSŽ-u

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Avg.2023

Italijanski fudbaler je imao ponude klubova iz Saudijske Arabije Al Ahlija i Al Hilala, ali do dogovora nije došlo pošto je PSŽ tražio 70 miliona evra Fudbaler Pari Sen Žermena i italijanski reprezentativac Marko Verati igraće i naredne sezone za klub iz Pariza, objavio je “Lekip”. Italijanski...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.