NERAZDVOJNI SU Trudna Amal i Clooney tip top skockani u setnji

Izvor: medio.rs, 02.Mar.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NERAZDVOJNI SU Trudna Amal i Clooney tip top skockani u setnji

Trudna Amal Clooney i njen suprug, poznati glumac snimljeni su u Parizu, a mnogi su se divili odevnoj kombinaciji koju je vitka Amala odabrala za tu priliku

Lepa, 39-godišnja Amal Clooney često se nađe na udaru modnih kritičara zbog svog stila odevanja. Vrlo često je hvale jer dobro spoja nespojivo, a kako izgleda ta njena zavidna veština u prezentovanju dnevnog looka pokazala je u još jednom izlasku sa suprugom.

Trudnički stomačić istaknula je proletnom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << haljinom cvetnog printa, a lepršavi i romantični ton haljine  razbila je crnim čizmama iznad kolena. U izgled je uklopila i maslinastozeleni kaput i nesvakidašnju torbicu, a dozu glamura ostvarila je predimenzioniranim sunčanim naočarama.

Amal će ovog leta roditi dečaka i devojčicu, a slavni George Clooney ne razdvaja se od svoje lepe supruge.  U poslednje vrieme, gde god da se slavni supružnici pojavljuju, ne odvajaju se jedno od drugog. Kako su trudnoću dugo čekali, izgleda da ne žele propustiti ni jedan trenutak slatkog očekivanja u susret sretnog dana kada će napokon u svoje ruke primiti svoju dečicu, dečaka i devojčicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.