NASLEDNICA LOREALA MENTALNO BOLESNA?!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASLEDNICA "LOREALA" MENTALNO BOLESNA?!

PARIZ - Naslednica kozmetičke kompanije "Loereal" (L"Oreal) Lilijan Betankur navodno boluje od demencije i Alchajmera i o njoj će se starati članovi porodice, rekla je advokat njene ćerke posle saslušanja.

O milijarderki Betankur, čije se mentalno zdravlje pogoršava, staraće se njen unuk, dok će se o njenom bogatstvu i imovini starati ćerka i dva unuka, rekla je advokat Šarlot Rob-Pan.

Ćerka Betankurove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Fransoaz Betankur-Mejers zatražila je od suda da da njenoj majci staratelja, prenosi Frans pres.

Betankurova se nalazi u odboru direktora "Loreala", ali budući da su njeni staratelji članovi porodice, odluka suda neće imati velikog uticaja na vođenje kozmetičkog giganta.

Advokat Betankurove, Žan Rene Fartua rekao je da će se žaliti na presudu.

Majka i ćerka Betankur bile su u centru veoma javnog subova oko sudbine trećeg po veličini bogatstva u Francuskoj.

List "Mond" na svom vebsajtu preneo je lekarski izveštaj u kome se navodi da Betankurova pati od demencije i Alchajmera.

Betankurova "pati od kognitivnih poteškoća vidljivih u privremenoj dezorijentaciji, problemima sa pamćenjem, razumevanjem", navodi se u izveštaju i dodaje da Betankurova "ima Alchajmera u umereno ozbiljnom obliku" i da se nalazi usred "sporog i progresivnog procesa celebralne degeneracije".

Betankur-Mejers tvrdi da je njena majka mentalno nesposobna da vodi bogatstvo procenjeno na 16 milijardi evra.

U intervjuu objavljenom tokom vikenda, Betankurova je zapretila da će napustiti Francusku ukoliko njena ćerka uspe u svom naumu da joj nađe staratelja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.