NASILJE NAD GOSTIMA MENADŽMENT HOTELA REGOVAO: Filip Car i Aleksandra Nikolić doživeli neprijatnost u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 14:27

"NASILJE NAD GOSTIMA" MENADŽMENT HOTELA REGOVAO: Filip Car i Aleksandra Nikolić doživeli neprijatnost u Parizu

"Gosti se žale!"

Rijaliti zvezda Zadruge, Filip Car, doneo je odluku sa svojom verenicom i pobednicom šeste sezone Zadruge, Aleksandrom Nikolić da otputuju u Pariz, grad ljubavi.

Oni se redovno oglašavaju kako puten Instagrama, tako i putem TikToka i dele utiske sa svojom podrškom.

Međutim, Car je sinoć podelio da je imao neprijatno iskustvo, kada je morao da reaguje menadžment hotela u kom su smešteni.

Kako je Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao, imao je Tik Tok meč i uneo se u igru, tako da je vikao, te su se gosti hotela žalili na buku:

- Danas sam baš zagalamio j**ote život te j*bo. Nema, nije to kao kod nas ljudi, nije to Bosna, Srbija, Hrvatska, to ljudi tu malo, do jedan, dva, pogotovo tu u centru, to mirno, čoveče - pričao je Car i dodao:

- To tamo po kvartovima ludi. Kaže ona "vršiš vajlens nad gosti, sa drekom". Rek'o, j*biga, TikTok meč. Gosti se žale, j*ebiga - rekao je Filip.

Kako je sve izgledalo pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.