NAKON OPTUŽBI I PRIVOĐENJA, NAŠAO NOVI POSAO: Potpisao Kristof Galtije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 16:12

NAKON OPTUŽBI I PRIVOĐENJA, NAŠAO NOVI POSAO: Potpisao Kristof Galtije!

Tri meseca nakon odlaska iz Pariza...

Katarski fudbalski klub Al Duhail imenovao je Kristofa Galtijea za novog trenera. Galtje je preuzeo Al Duhail manje od tri meseca otkako je otišao iz Pari Sen Žermena, godinu dana pre isteka ugovora.

Pariski klub napustio je posle optužbi za rasnu diskriminaciju dok je radio u Nici u sezoni 2021/2022, zbog čega je bio i priveden.

On je negirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužbe, a pred sudom u Nici će se pojaviti 15. decembra za prekršaje za koje bi mogao da dobije i zatvorsku kaznu do tri godine i 45.000 evra.

🇶🇦 Official, confirmed. Former PSG and Lille manager Christophe Galtier signs in as new Al Duhail manager. pic.twitter.com/NyXVaNjheT

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 12, 2023

Takođe uprava Pari Sen Žermena bila je nezadovoljna i rezultatima, pošto je ekipa prošle sezone eliminisana iz Lige šampiona u osmini finala, ali i iz domaćeg Kupa.

Na klupi katarskog kluba zamenio je Erana Krespa. Al Duhail nije naveo detalje ugovora.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.