NAJNEPOPULARNIJA OPCIJA: Evo šta će biti sa Mbapeom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 17:54

NAJNEPOPULARNIJA OPCIJA: Evo šta će biti sa Mbapeom

Niko nije na dobitku.

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape neće biti u konkurenciji za prvi tim ako ne produži ugovor sa klubom iz Pariza, odlučilo je rukovodstvo šampiona Francuske, prenosi Skaj sports. 

Mbape ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do juna naredne godine, a više puta je odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza. On je navodno poručio čelnicima kluba da ne želi u letnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelaznom roku da promeni sredinu, a rukovodstvo šampiona Francuske je potom odlučilo da svog najboljeg igrača odstrani iz prvog tima. 

Mbape će najverovatnije celu narednu sezonu da provede na tribinama, ako ne promeni odluku i odluči da produži ugovor sa PSŽ-om. 

Mbape je razočaran transfer politikom kluba, a nedavno je odbio da pređe u Al Hilal iako je PSŽ prihvatio ponudu ekipe iz Saudijske Arabije. On je planirao da u letnjem prelaznom roku pojača Real, ali je rukovodstvo madridskog kluba odlučilo da sačeka naredno leto kako bi francuskog reprezentativca dovelo bez obeštećenja. 

Skaj sports navodi da rukovodstvo Pari Sen Žermena želi da pošalje poruku ostalim igračima da niko nije veći od kluba. 

Čelnici francuskog šampiona su spremni da saslušaju svaku ponudu koja stigne za brazilskog fudbalera Nejmara, koji je poručio da želi da napusti klub. PSŽ za Nejmara traži najmanje 80 miliona funti. Brazilskom fudbaleru ugovor ističe za tri godine, a Nejmar ima zaradu od 25 miliona evra po sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona vraća Nejmara – preko pozajmice?

Izvor: B92, 10.Avg.2023

Barselona planira da do kraja prelaznog roka učini sve kako bi u svoje redove vratila Nejmara da Silvu...Kako je preneo katalonski Sport, čelnici kluba uveliko traže rešenje kako da Brazilca, kog su svojevremeno prodali Pari Sen Žermenu, vrate u svoje redove...Nejmar je pre nekoliko dana poručio...

Nastavak na B92...

PSŽ postavio ultimatum Mbapeu – novi ugovor ili neće igrati

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 10:30

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape neće biti u konkurenciji za prvi tim ako ne produži ugovor sa klubom, odlučilo je rukovodstvo šampiona Francuske.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.