Muškarac bacio tortu na Mona Lizu u muzeju Luvr (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 10:13

Muškarac bacio tortu na Mona Lizu u muzeju Luvr (VIDEO)

Muškarac u invalidskim kolicima pokušao je u nedelju da ošteti čuvenu sliku "Đokonda", poznatiju kao Mona Liza, Leonarda da Vinčija, u muzeju Luvr u Parizu, ali je torta koju je bacio završila na zaštitnom staklu.

Prema očevicima, muškarac je nosio periku, iznenada je ustao i prišao slici, bacio tortu na nju, na zaprepašćenje posetilaca muzeja, preneo je "Tajm".

Čuvari su pohitali da izbace muškarca iz prostorije, a on je mirno izašao, dok su ostali posetioci nastavili da telefonima snimaju scene, koje su se pojavile i na društvenim mrežama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

HAOS U LUVRU Muškarac u invalidskim kolicima, prerušen u ženu BACIO TORTU NA MONA LIZU u Luvru, ustao i mirno išetao (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Maj.2022

Muškarac u invalidskim kolicima pokušao je u nedelju da ošteti čuvenu sliku "Ðokonda", poznatiju kao Mona Liza, Leonarda da Vinčija, u muzeju Luvr u Parizu, ali je torta koju je bacio završila na zaštitnom staklu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.